Tävl. rapport från Vedum

Har precis kommit hem från Vedum och Kullings MS tävling VM i rally.
Fick åka tillsamans med trimmade 2 hjulsdrivna, så chanserna sog inte så goda ut.
Men första sträckan som var 1km lång öppnade vi starkt och tror vi var 2a i klassen på den. Var även likadant på SS2 som var 5km lång, men distanserad med ca 3sek. Så vi var hel nöjda och självförtroendet på topp inför SS3 och SS4 som var samma sträckor.
På SS3 körde vi på exakt samma tid som sträckan kördes första gången 58,8 sek. De va ju sämre förhållanden med en liten regnskur och sönderkört på ett ställe, men det kändes hur bra som helst.
SS4 gick så jä**a klockrent, växeln hoppade ur en gång men tappade inget på det. Körningen fungerade prickfritt, var nära en storsten i en sväng, var nog så tight att inte ett hårstrå hade kommit imellan, hade vi träffat den så hade den dagen varit förstörd, men man ska ha tur också! Så vi förbättrade tiden med 2-2,5sek. Har ej tiderna ännu, men tror vi var 2,5 sek från segern i klassen, men jag har aldrig varit så NÖJD med en andra plats.
Återkommer med lite sträcktider och totaltider när det har kommit ut. Väntar på bilder från Ove som var ute och tittade idag istället för att köra service.
Segern totalt gick till Håkan Svensson och 2hjulsdrivet av Göteborgaren Leif Pettersson i en Toyota Corolla.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0