Rikspokalen 091017

Då var Rikspokalen avklarad. Körde i C-förare 2wd tillsammans med 16 andra gasglada.
På SS1 som var ca 5km lång så körde vi in på tiden 4,15,0 som gav oss en 10e plats i klassen.
Fick flyt i körningen men inte tillräkligt fokuserad och laddad innan start, ca 75m efter start så springer en ekorre över vägen och det fick en ur fokus b.la, Annars gick det bra.
Men vi sa det efter sträckan att noter är ett måste om man skall kunna hänga med någorlunda. Mycket rolig sträcka som vi var och tittade på ifjol, fast då gick den åt andra hållet.
SS2 var en kort sträcka på 2km, inte så rolig, kändes som den hade lika gärna kunnat kvitta. Men fick tiden 1,39,8 som gav oss en 9e plats i klassen.
Efter de 2ss så låg vi 10a i klassen. Sen bar det väg till service, lyfte av hjulen och kikade över bromsarna och framvagnen.
Sedan iväg till SS3 som var 16,6km lång. Nu var man riktigt laddad inför att få åka en så lång ss.
Gick verkligen hur bra som helst, en liten miss i ett vägbyte var det enda innan vi kom in i en svag högersväng, då small det till som F*N i vänster fram, förmodligen en äcklig sten som hade kommit fram. Ca 1,5 km från det så var det en höger som vi höll fullt igenom, då small det till igen och vänster fram hjul låg mot inner skärmen, förstog att det var samma som i Falköping i våras. Så vi saktade ner och lunkade oss ut från sträckan sakta så vi tänkte ta oss ut från den så vi slapp bli ståendes där inne.
I mål kom vi och så hoppade jag ur och tittade och mycket riktigt så hade bussningarna och mutter och bricka slåts dän från krängningshämmarstaget som går in i länkarmen. Så det var bara att ringa Ove och be honom komma med kärran.
Men det var bara att försöka se det positiva i det hela att det hände på sista sträckan och inte den första.
Så det blir lite reparation inför den 31/10 då min sambo ska få åka med då vi ska åka föråkare i Tidaholm's folkrace backtävling.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0