Inför ESAB-rallyt i Laxå

Jaha, då var det bara 3 dagar kvar tills man ska sätta sig i högerstolen igen då. Ska åka som tidigare nämnt med "Snickarn" i hans trimmade historiska Volvo 142. Ska bli kul att få åka bakladdare igen. Första start är kl 11,00 från ESAB hallen i Laxå för er som vill ut och titta.
Har ej hunnit göra så mycket med Sukkan denna vecka p.g.a sjukdom, har känt mig hängig och ont i hela kroppen. Bussningar är iaf beställda från en Suzuki återförsäljare i Småland. Har varit i kontakt med en gammal Suzuki förare ang om man skulle sätta dit kraftigare bussningar men det hade han provat, men då vek sig länkarmen istället, så han hade gått tillbaka till orginalbussningar.
Beställde även 2st däck idag från www.pbz.se av märket Markgum, har ingen egen uppfattning av det däcket, men har pratat med en Golf åkare som tävlar i Grupp E (standard rallybil) och han gillade Markgum, Så ja tyckte det kan va ide' att pröva, duger dom inte i fram är det bara att slänga på dom i bak! Och priset på dessa däck är långt under dom mer kände däcken t.ex Kumho och yokohama.
Siktar på att ha bilen klar till Vara som går den 30/5 som är en 'riktig' rallytävling vilket blir vår första tävling i skogen. Falköping var som bekant en rallysprint.


Kommentarer
Postat av: Filippa

Jag står ju inte ens med i teamet! Men jag lipar inte för det!

2009-05-06 @ 14:04:48
URL: http://underbarejag.blogspot.com
Postat av: Filippa

Vart me å vart me!

Fan va kinkiga ni är!

:P

2009-05-06 @ 15:49:13
URL: http://underbarejag.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0