Dåligt med uppdateringar!

Har tyvärr inte haft tid med uppdateringar de sista dagarna.
I Lördags så var det dags för comeback i högerstolen. Esab rallyt i Laxå som var en deltävling i Riksmästerskapet för historiska rallybilar. Så det var ett stort startfält blandat med gamla och nyare rallybilar.
På SS1 så klagade Snickarn på att den styrde dåligt i höger svängar så det tappades tid på den sträckan. Så på transporten så hoppade ja ur bilen och tittade och det var punktering på vänster framhjul. Så fram med grejerna och byta till reservhjulet. På SS2 och SS3 så gick det betydligt bättre men han var inte nöjd med däcken så ja skickade ett mess till service personalen att göra klart för däckbyte runt om. Allt var framplockat när vi kom in på service, (smidigt med mobil)
Så till SS4 och vi var laddade, nu skulle det laddas, sista halvan av sträckan kunde jag efter att ha åkt där för ett par år sedan så det under lättar lite i alla fall när man inte får ha noter. Men efter 1,5-2km så svär snickarn, Ingen gas, första tanken var wiren har gått av, stannar och ur bilen öppnar huven och kollar, inget trasigt, in i bil och tittar vid gaspedalen, där hade sprinten som håller wiren på gaspedalen, säger till snickarn att börja leta efter sprinten alternativt en lösskruv som vi kan sätta dit så vi kommer ut från sträckan. Vi höll på att ge upp efter genomsökt bilen så gött det gick, då kom ja på att vi stog i skogen, måste ju finnas någon gren, hittar en ung gran som ja bryter av en gren och fixar till och stoppar dit, fan det funkar stort jubel för oss själva i skogen. Med den lösnigen kom vi ut från sträckan och vi kommer överens om att försöka ta sista sträckan också, går grenen av är det ju bara att springa till skogs och leta upp en ny. Men den höll hela sträckan, och vi fick till det klockrent på den sträckan, hade 10e tid i klassen.
Men tyvärr så tappade vi 5 minuter på 4an så det var kört!
Henrik Persson från Kullings MS total vann tävlingen med 0,5sekunder!! före hemma föraren Eddie Hörbing.
Idag har jag varit en sväng i garaget och monterat dit dom nya bussningarna till stabilisatorstaget. Monterat dit skärmar,stötfångare, grill och innerskärmar. Så nu väntar jag på fjäderbenen som är hos Bowi i Gävle för renovering (förhoppningsvis om det är hans fjäderben) Väntar även på att däcken skall komma, det var en dimension som dom inte hade i lager så det skulle ta lite längre tid.
Imorgon är det dags för körskolan igen, känner att det börjar bli dags att börja plugga för det nu med, men när ska man få tid?
Efter körskolan blir det nog garaget en liten sväng imorgon och fixa lite småskit som stänkskydd m.m


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0