Traktorracet i Rör, Odensåker 22/7 2009

Är inbjuden tillsammans med folkrace förare från Skövde Motor klubb att köra uppvisning i pausen under traktor racet i Odensåker.
Traktorracet är ett årligen återkommande evenemang på ett gärde med topptrimmade rykande traktorer, både äldre och nyare.
Brukar vara mycket folk, så det är en publikfest där ute.
Är i första hand meningen att rallysukkan ska ställas ut, men det kan även bli körning med Swiften.
En sak som inte är säker är om jag kommer att kunna vara på plats.
Är möjligtvis på semester då om det är bra väder på Öland. Men man kan ju hoppas att vi har hunnit hem då. Annars får våran servicechef Sven-Ove sätta sig bakom ratten och köra den eller möjligtvis kartläsarn Petter.
Hela eller delar av Niten Rally Team kommer att finnas på plats i alla fall.
Så DU, kom ut till Rör som ligger mellan Tidavad och Binneberg,(troligtvis skyltat) på Onsdagen den 22 Juli, tror starttiden är 18,00 eller kl 19,00.


Igår kväll så var det verkstan som gällde. Byte bromsvätska på den, vet inte när det var gjort sist så tyckte det kunde vara dags för det.
Slipa rent och målade bakaxeln, och rostskyddade bränsletanken.
Sen blev det inte mycket mer gjort.
Är anmäld till Finalen i Duntis cupen i Motala den 12/9.
Bara att hoppas att sekunderna är på våran sida så vi kan vinna klassen i cupen, men det är hård konkurens så det kan bli svårt. Ligger för närvarande trea, med liten chans att vinna cupen.
Men innan dess så blir det förmodligen Hallsbergsprinten den 22/8 och vara kartläsare åt Snickarn i hans 142:a i Almunge den 15/8. Det är nästa deltävling i Klassiker cupen.
På Fredag börjar semestern och då blir det till att åka och kika på Midnattsolsrallyt. Se om P-G kan utmana utan noter och om Kenneth Bäcklund kan åka fort på "hemma vägarna" på Fredagen i sin Ascona A.
Nästa Lördag så blir ska vi försöka åka och titta på Kullingstrofe'n som ingår i Supercupen i år.
Start och mål där blir på Folkets Park i Herrljunga.


Trevlig sommar!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0