Midnattsolsrallyt

Har idag varit på Midnattsolsrallyt SS4 kleven som gick utanför Tidaholm.
Gick in från målet ca 1,5-2km. Stog så att ja såg utgången ur en vänster, rakt över ett krön sen en rätt svag höger sedan en vänster varnad för räcken. Mycket bra plats att stå på. Man såg skillnad på förare och spårval i svängarna. Stog även 3 Eskilstuna bor där så det var kul att diskutera lite med dom. Dom tyckte att Leif Asterhag kom grymmast men ja höll på P-G Andersson och en Sollenfelt.
Tog en del bilder som ja kommer att lägga upp så snart ja hinner.
Nere vid mål så skrev dom upp tiderna på en tavla och mycket riktigt så hade P-G Andersson varit snabbast, (vet inte riktigt hur det gick för Arne Bäckström i sin Audi Quattro, glömde kolla hans tid)
Så lurade iväg dom till klassikern Kabelvägen, men tror inte dom kommer att bli besvikna över den vägen. De är en ökänd sträcka som brukar vara med i Trollhättan's tävling. Sträckan ligger utanför Grästorp.
Nu blir det till att putsa upp Sukkin så man kan ställa ut den på traktorracet i Rör, Odensåker på Onsdag. Första start för traktorerna är kl 19,00 så kom dit i tid och titta runt på utställningarna!
 Trevlig helg

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0