Duntiscupen 3

Dags för en liten uppdatering efter lite frånvaro.
Har ej hänt så mycket den senaste tiden.
Bytt 2st bussningar. Kollat över bilen lite och allt såg okej ut, så det är inte så mycket att göra med den innan nästa tävling, vilket är skönt i och för sig.
Anmälde mig igår till Duntiscupen deltävling 3 som är även final i årets cup på SMK Motalas Rs tävlingar på Dunteberget i Motala.
Har för närvarande ingen tävling inplanerad. Får se vad det kommer ut för tävlingar här omkring.
Skulle vilja köra Götene rundan som går den 29/8 men det är samma dag som vårat flyg går till Turkiet. Så jag missar den och även Strömkarlen som går i helgen efter.
Men på Fredag är det dags för årets Midnattsolsrally. Får åka och titta istället för att få vara med. Som jag tidigare berättat så fick vi ju inte vara med.
Idag så ska Petter till Skövde motorstadion och testa sin Sukkisukki folkrace bil för första gången. Får se om Swiften går bra och att den håller.
Dagen efter finalen i duntiscupen så ska det vara en paralellsprint för folkrace bilar och då är det tänkt att Petter och Ove ska köra folkrace Sukkan. Ove gör för övrigt sin första folkrace tävling då! Så det blir än en gång övernattning i Motala men denna gång skall vi dra dit två tävlingsbilar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0