Midnattsolsrallyt nästa??

Pratade med Snickarn ikväll (Sven-Erik) Han ville att jag skall åka med i Midnattsolsrallyt! 16-19/7 med start i Jönköping på Torsdag kvällen kl 17,30. På kvällen körs en specialsträcka på och runt Elmia mässan. På Fredag morgonen så drar karavanen västerut mot Trollhättan och ställs upp för nattuppehåll vid SAAB's bilmuseum. Vem vet, hela saabs fabriks område kanske blir ett museum :P
På Lördagen så blir det sträckor mellan Trollhättan och Lördagens sista sträcka (SS13) har målgång vid Årjängs travet.
Från Årjäng så startar sista dags etappen för att b.la köra ett varv på Svenska Rallyt's permanenta sträcka på Färjestad's travet i Karlstad (Bredvid SVENSKA MÄSTARNA'S Färjestad's hemma arena!!!) för att slutligen gå i mål i centrala Karlskoga.
Det är bara att hoppas att man kan få ledigt Torsdagen och Fredagen.
Ring ALDRIG kundservice på Svensk Bilprovning!! Ringde i morses, fick sitta i telefon kö i 30 minuter, sen så svara en käring, och ja bad att få prata med en tekniker -vänta så ska ja koppla dig. -Vänta?? -det är ju de ja gjort! -ja kopplar dig nu. samma käring! -tyvärr, våra tekniker är upptagna med andra samtal, du får försöka ringa senare. -VA??? skojar du? -Nej, tyvärr, det är mycket samtal nu ang. b.la husvagnar och mc. -Okej 'klick'
Blir så jävla förbannad på sånt! Men det är la bara att försöka igen.
Imorgon så hoppas ja kunna ta lite kort på Suznuskin, Efter jobbet så ska ja gära hjulinställning på'n. Får se om det går att åka och testa nästa vecka.
Ja är utkastad från mitt hem på Onsdag av min kära sambo =) Hon ska ha fika me sina tjejpolare (fika=skvaller) Så det är ju ett bra tillfälle att ge Sukkan lite kärlek =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0